Жилищен кредит без ипотека

Жилищен кредит без ипотека

Възможно ли е да получите жилищен кредит без ипотека?

Отговорът може да бъде положителен при определени условия разбира се. Първо е важно каква е причината да търсите жилищен кредит без ипотека. Ако има основателна причина за това, то може да се потърсят алтернативни варианти. Такива са:

  • Ползване на бърз кредит за доплащане на сумата към продавача;
  • Отпускане на потребителски кредит;
  • По-голямо самоучастие в сделката.

Ако, обаче няма конкретна причина да търсите жилищен кредит без обезпечение, то трябва да помислите добре, да разгледате офертите за жилищни заеми, да направите точни калкулации на всички разходи и едва тогава ще може да се каже дали е изгодно да теглите кредит без обезпечение. Когато вземате подобно решение трябва да калкулирате абсолютно всички разходи по кредита и по вписване на ипотеката.

Кредит без обезпечение

Освен, че Вашето желание е да не предоставяте обезпечение на банката, то трябва да проучите възможностите банките да отпуснат кредит без да търсят обезпечение. Когато говорим за ипотечни кредити е невъзможно да получите кредит от банка без обезпечение.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Изброените варианти за кредит без обезпечение не означава, че са изгодни и че това е точният начин да получите кредит, за да станете собственик на имот без да вписвате ипотека. Гледайте цялостните условия по кредитите, които Ви предлагат. След това направете сравнение между банките и се насочете към най-подходящата оферта за Вас.

За всичко това ние може да Ви окажем пълно съдействие. Ще получите безплатна консултация от наш кредитен консултант. Може да обсъдите всички въпроси и притеснения, които имате и по този начин ще може да вземете правилното решение във връзка с тегленето на кредит.

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Какво трябва да знаем преди да изтеглим ипотечен кредит?

Кредити на седмични/ месечни вноски

Каква е разликата между ипотечен и жилищен кредит?