Ипотечен кредит без доказани доходи

Ипотечен кредит без доказани доходи

Необходим Ви е ипотечен кредит, а в същото време не може да покажете и докажете доходите си?

Вижте вариантите за получаване на кредит с без доказани доходи?
Подайте безплатно запитване онлайн или вижте допълнителната информация.

Заяви кредит срещу ипотека

Размер на кредита: от 10 000 до 300 000 лева
Вноски: от 12 до 60 месеца
Предварително одобрение: до 24 часа

За бързо предварително разглеждане подай запитване и очаквай безплатно обаждане от консултант!

 

Как да изтеглите кредита, от който се нуждаете? Ще разгледаме въпроса в няколко стъпки:

  • Събере информация за възможностите за отпускане на кредит без доказване не доход – всяка финансова институция може да отпусне кредит без доказване на доходите, но при по-високи ценови условия. Ипотечните кредити по принцип са по-големи суми и това означава, че ако изтеглите такъв кредит оскъпяването ще е значително. Информирайте се за всички възможности, включително и за отпускане на кредит от банка;
  • Потърсете оферти от банките – съберете минимум три оферти и на тази база да направите своя избор на банка;
  • Направете сравнение на предложенията – задължително сравнете ценовите параметри;
  • Обсъдете офертите с кредитен консултант – във всяка една оферта има много специфични детайли, на които да се обърне внимание.

Консултацията с кредитен консултант ще Ви бъде изключително полезна, за да обсъдите всички възможности за получаване на кредит.

Изисквания за отпускане на ипотечен кредит без доходи

Независимо, че става въпрос за кредит, при който няма да се доказват доходите, основните изисквания на банките за отпускане на кредит са валидни и при този вид заеми. Всяка една банка задължително ще направи проверка на:

  • Кредитната история – трябва да сте обслужвали коректно задълженията си, без допускане на просрочия;
  • Задлъжнялост – има приемливи граници на задлъжнялост, които се съблюдават;
  • Обезпечението – имотът, който ще обезпечава кредита не трябва да бъде обременен с тежести.

За какво да внимавате?

  • От съществено значение са ценовите условия – обърнете внимание на лихвата и таксите по кредит. Често пъти лихвата е промоционална и след изтичане на определен период от време процентът се променя. Важно е да знаете след какъв период от време ще се промени и каква ще бъде месечната вноска.
  • Изискванията за обезпечение – трябва да сте наясно какви са условията за обезпеченост на кредита. Възможно ли е да бъде потърсено и допълнително обезпечение освен недвижимия имот. Това е съществен въпрос, тъй като кредитът, ако бъде одобрен с изискване за осигуряване на поръчител, то ще трябва да представите лице, което да се съгласи да Ви бъде поръчител.
  • Допълнителни условия – често пъти се поставят допълнителни условия, които следва да бъдат изпълнени. Обмислете какви са възможностите да ги изпълните, тъй като при неизпълнение има санкции, които в повечето случай са увеличаване на лихвения процент.

За да сте сигурни, че ще намерите най-изгодната оферта за ипотечен кредит и няма да изгубите времето си, отправете запитване към нас. Ние ще Ви съдействаме да получите най-атрактивното и добро предложение. В целия процес по отпускане на кредита може да разчитате изцяло на нашата професионална помощ.

Вижте и...

Кредити за студенти

Какви са изискванията за отпускане на ипотечен кредит?

Избор на ипотечен кредит