Политика за поверителност

ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com използва криптирана връзка и сертификати за сигурност (SSL) от най-високо ниво за защита на цялата информация и максимална сигурност.
ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com работи само с партньори, които са регистрирани по Закона за защита на личните данни.
ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com информира, че с попълването на онлайн формуляр, Вие се съгласявате данните да бъдат използвани с цел безплатна консултация и  предлагане на финансови продукти и услуги от трети страни.
ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com не събира и не обработва личните данни на сайта на платформата и използва криптирана връзка.
ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com гapaнтиpa нeпpиĸocнoвeнocттa нa личните данни предоставени от потребителите и ползвателите на електронната платформа.
ИПОТЕЧЕН-КРЕДИТ.com изпoлзвa “биcĸвитĸи” за подобряване, като с ползването на сайта се съгласявате с използването на “бисквитки”.

Информация за бисквитките
Ние използваме бисквитки, за да анализиране посещенията, за реклами и за подобряване на ползваемостта на сайта и начина на визуализация на цялата информация. Повечето бисквитки не събират информация, която може да ви идентифицира по някакъв начин, а събират обща информация. Бисквитките изпълняват функции, като запаметяване на предпочитания, за анализ на представянето на сайта или за показване на съдържание, което смятаме за подходящо.

Какво представляват бисквитките?
Бисквитките са текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашето устройство, когато посещавате даден сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на друг сайт да разпознае вашето устройство следващия път, когато го посетите отново. Използваме термина бисквитки за назоваване на всички файлове, които събират информация по описания начин.

Рекламни и статистически бисквитки
Някои от нашите рекламодатели може да използват бисквитки за показване реклами, които съответстват на Вашите интереси.
Ние използваме или разрешаваме на трети страни да използват на бисквитки. Като пример може да дадем използването от нас на Google Analytics за наблюдение и анализ на посещенията в сайта.

Бисквитки свързани с функционалността на сайта
Използваме някои бисквитки, за да направим анализ как посетителите използват сайта и да наблюдаваме представянето на платформата. Това ни дава възможност да показваме персонализирано съдържание и да анализираме възникване на евентуални проблеми.

Изключване на бисквитките – какви са възможностите?
Всеки един браузър позволява да променяте настройките за бисквитки, като най-често тези настройки се намират меню “Опции” или “Предпочитания”.

По отношение използването на бисквитки с лични данни
Бисвкитките, които използваме са анонимни. Не съдържат лични данни.

Допълнителна информация
Повече информация за бисквитките е налична на сайта allaboutcookies.org.

Моля имайте предвид, че в случай, че изключите бисквитките е възможно някои от секциите в сайта да не работят коректно.

 

Please enter an Access Token