Как ти помагаме?

 

Необходим ти е ипотечен кредит за закупуване на жилище? В интернет има много разнопосочна информация, но как да се предпазиш от нежелани рискове, неочаквани разходи и как да получиш най-изгодните оферти с най-добрите условия за теб?

Ние ще ти помогнем на всеки етап – ще отговорим на всички твои въпроси, ще получиш най-изгодните оферти, консултации при избора на банка и пълно съдействие във връзка с подготовката на документите и всичко необходимо за получаване на желания кредит.

Защо да изберете нас? Защото във всяка една стъпка ще получиш безценни съвети и помощ. Вижте как!

  • Търсене на оферти за ипотечен кредит – добре би било да имате оферти от минимум три банки. За да си спестите време в обикаляне на офиси за оферти, отправете запитване към нас. Ще Ви представим офертите не само на три, а на всички банки по лесен и достъпен начин с цялата необходима информация.
  • Сравнение на оферти – за да изберете най-добрата оферта трябва да направите сравнение между всички представени предложения. Това може да направим ние за Вас и то напълно безплатно. За да имате пълна и надеждна информация ще сравним всички показатели, а не само на лихвата.
  • Избор на оферта за ипотечен кредит – заедно ще обсъдим всеки един детайл, рисковете и възможните уловки. Така ще Ви предпазим от усложнения по сделката и теглене на кредит при неизгодни условия.
  • Предварително одобрение на кредит – изключително добра възможност, която не се предлага от всички банки. Предварителното одобрение ще Ви даде възможност спокойно да търсите жилището, за което мечтаете, докато вече имате одобрен кредитен лимит. Така няма да направите прибързани стъпки и компромис при избор на имот. Често пъти за предварително одобрение не се представя пълната информация на кредитоискателя. С наша помощ ще получите пълните условия, при които ще бъде одобрен кредита и няма да бъдете неприятно изненадани на по-късен етап, когато вече сте избрали жилището.
  • Подаване на документи – обикновено списъкът с необходимите документи, които се изискват от банките е дълъг и неясен. Освен това, съдържа всички изисквани документи, а не само тези в конкретния частен случай. Тогава объркването е още по-голямо. Ние ще Ви посочим задължително изискуемите документи, както и ще Ви насочим по какъв начин и от коя институция следва да ги набавите, като ще си спестите време и много нерви.
  • Изготвяне на пазарна оценка на имота – задължително проведете разговор с експерт оценителя, който ще изготви пазарната оценка. Трябва да сте наясно какво може да очаквате като крайна пазарна стойност, за да направите преценка каква част от покупката ще бъде финансирана от банката и какво ще е нужното самоучастие. Този етап е и най-важният и деликатен. Всички изчисления оставете на нас! Ще обсъдим искането Ви и ще Ви помогнем в преговорите с банката по този въпрос.
  • Разглеждане на искането за кредит – след като представите всички документи, банката ще разгледа искането и ще вземе решение по кредита. Тази стъпка е решаваща за това при какви условия ще изтеглите кредита. Ще Ви бъдем изключително полезни, като Ви помогнем да договорите заема при най-благоприятни условия – без усложнени допълнителни условия и изисквания. За да получите най-добрите условия, трябва успешно да се договорите с банката, което може да направим вместо Вас като ни се доверите.
  • Подписване на договор за кредит – преди да подпишете каквото и да било, трябва да сте сигурни, че с подписа давате съгласието си да получите и изплащате ипотечния кредит при предварително представените Ви от банката условия. Задължително прочетете и сравнете всички параметри! Или оставете това на нас! Ние ще направим проверка на договора за кредит заедно с Вас и ще обърнем внимание на всеки един детайл, който може да се окаже подводен камък.
  • Вписване на ипотека – изключително важен момент, в който давате съгласието си имотът да бъде заложен в полза на банката. Трябва да сте наясно с всяко едно условие и да нямате колебания. За да сте сигурни в момента на подписа, предварително съгласувайте проекта на ипотеката с нас. Ще Ви дадем информация по всички въпроси, така че при нотариуса да нямате колебания.

Всяка една стъпка има своите особености, които не са никак малко. Трябва да отделите време и внимание във всеки един етап от договаряне на кредита.

За да се предпазите от усложнения, рискове и сключване на неизгодна сделка ползвайте нашите безплатни професионални консултации!

Спести си много време, нерви и пари!

Заяви безплатна консултация