Кредити за хора с лоша кредитна история

Кредити за хора с лоша кредитна история

Вижте вариантите за получаване на кредит с влошена кредитна история в ЦКР?
Подайте безплатно запитване онлайн от формата по-долу или разгледайте допълнителната информация за различните възможности.

Заяви кредит срещу ипотека

Размер на кредита: от 9 000 до 200 000 лева
Вноски: от 12 до 60 месеца
Предварително одобрение: до 24 часа
Получаваш сумата: До 3 дни след вписване на първа по ред ипотека

За бързо предварително разглеждане подай запитване и очаквай безплатно обаждане от консултант!

 

 

Може ли да се изтегли кредит от банка с лошо ЦКР?

Ако имате лоша кредитна история, то няма да е лесно да си я върнете и съответно това ще затрудни получаването на нов кредит в случай, че искате да изтеглите. Затова погасявайте навреме заемите си и не просрочвайте задължения.  Така ще си осигурите добро кредитно досие, което ще Ви гарантира договаряне на изгодни условия по кредитите.

Добрата кредитна история е важна за всеки един, който иска кредит от банкова или небанкова институция. Това е свидетелството му, че той е лоялен и надежден. Кредитната си история можете да я проверите в Централния кредитен регистър на БНБ. Ако имате съмнения може да направите съответните справки, но ако редовно си погасявате вноските, това е предпоставка за добра кредитна история.

Жилищен кредит с лошо ЦКР

Независимо дали ще теглите ипотечен или жилищен кредит кредитната история е един от най-важните елементи, които банките проверяват. Ако имате допускани просрочия и няма конкретна обяснима и приемлива причина за тях, то със сигурност няма да може да получите нов кредит от банка. Бихте могли да изтеглите кредит от фирмите за бързи кредити и то трябва да се насочите към тези компании, които предлагат кредити без да разглеждат кредитното минало. Тези кредити се отпускат при по-високи лихви и трябва добре да обмислите подобно начинание.

Имайте предвид, че за банките има значение какъв е размерът на просрочието, за какъв период от време е допуснато и какви са конкретните причини. Ако изясните всички тези въпроси и просрочието не е голямо като сума, то бихте могли да постигнете договореност и с банкова институция.

Рефинансиране на кредит с лоша кредитна история

Ако вече имате допуснато просрочие по кредити, които ползвате трудно бихте могли да ги рефинансирате. Наличието на забавени плащания и отразени в регистъра е сериозна пречка да получите финансиране под каквато и да е форма.

Често може да срещнете в интернет „уреждане на ипотечен кредит с лошо цкр“. Бъдете изключително предпазливи. Не предприемайте стъпки в тази посока, тъй като не само, че няма да Ви бъде отпуснат кредит от банкова институция, но мога да задлъжнеете допълнително. Пазете се от измами и не се подвеждайте. По-добрият и сигурен начин е да насочите питането си директно към банка или кредитен консултант, с който да обсъдите всички възможности.

Вижте и...

Избор на ипотечен кредит

Ипотечен кредит без доказани доходи

Ипотечен кредит за ремонт на жилище