Кредит без поръчител

Кредит без поръчител

Кредит без поръчител от банка или небанкова институция


Наближава отпуската и ваканцията Ви, искате да отидете някъде на почивка, но условията Ви спират – нямате достатъчно пари. Това е една ситуация, в която голям процент българи изпадат ежегодно. Сигурни сме, че след тази тежка работна година, определено заслужавате няколко дни релакс, затова имаме решение за вас.

Решението се казва – бърз кредит без да се нуждаете от поръчител.

Тромавата процедура за теглене на кредит е вече история. Днешните времена предлагат малко условия, които са ясни и точни. Дори не е нужно да вплитате трети или четвърти човек в цялата схема между Вас и институцията. Удобството се крие и в това, че за по-малко от ден ще бъдете наясно дали сте одобрен или не и да знаете какви планове да си направите.



Не можем да отречем, че съществува разлика в това да теглиш кредит от банка и от кредитна институция. Банките имат много повече условия, ще искат да ви „прегледат” обстойно, ще искат поръчител и т. н.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Понякога хората се отказват само, защото не желаят да се занимават с всичко това. Институциите за бързи кредити на месечни вноски, като Microcredit.bg са сформирали своята политика много по-просто и затова напоследък са и доста по-предпочитани. Условията им максимално Ви улесненяват – кредит по интернет, кредит по телефон или кандидатстване в самия офис. Всичко, което ще Ви е нужно е Вашата лична карта. Никакви договори за работа, никакви трети лица. За по-малко от 24 часа ще получите обаждане, в което, ако сте одобрен, ще може да получите парите си веднага по начин, който е удобен за вас.


Вноските може да ги определите вие, като от техният месечен размер, зависи и времето, в което ще погасявате кредита. Друга опция е тази, в която внасяте пари до заплата. Не подценявайте само моментът с кредитната си история. Тя се гледа навсякъде и е добре, ако сте имали кредити да сте ги погасявали навреме.

 

Ипотечен кредит без поръчител

Необходим ли е поръчител по ипотечен кредит? Най-общо може да кажем, че по ипотечните кредити не се изискват поръчители. От това правило, обаче има изключения. Банката винаги може да поиска да осигурите поръчител и за това да има конкретни причини. След като подадете документите за кредити и в процеса на анализа им да произлезе необходимост от поръчителство.

Ако банката одобри кредита само след представяне на поръчител, то задължително ще трябва да набавите такъв. В противен случай не може да се финализира кредита и няма да може да осъществите сделката. Затова опитайте да установите още в самото начало възможно ли е да бъде поставено условие за поръчител. След като се вземе решение за поръчител, то трудно би могло да отпадне като условие. Именно поради тази причина всички въпроси трябва да бъдат изяснени предварително. Ако банката не е склонна да Ви отпусне кредит без поръчител, то може да потърсите други оферти. Възможностите са много, а офертите са различни. Отделете достатъчно време, за да проучите условията за ипотечен кредит от всички банки. Само по този начин може да сте сигурни, че ще изберете подходяща оферта.

Как може да видите и сравните всички оферти? В нашия кредитен портал сме представили информация за всички банки в страната и офертите, които предлагат. Бързо и лесно, само за минути може да сравните предложенията и да изберете най-изгодното. Ние може да Ви помогнем в избора на оферта и договаряне на условия.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за държавни служители

Ипотечен кредит – информация

Кредит срещу залог на жилище