Ипотечен кредит за българи в чужбина

Ипотечен кредит за българи в чужбина

Ипотечен кредит за живеещи в чужбина

По отношение на ипотечните кредити, банките предоставят все повече възможности. Имат конкретно разработени продукти за работещи в чужбина. Това има своите предимства, тъй като са съобразени някои особености в процеса на разглеждане и отпускане на ипотечни кредити.

Когато търсите оферта, разгледайте внимателно какви документи се изискват по отношение на дохода, за да прецените дали е възможно да ги набавите. Имайте предвид, че е почти невъзможно да се направят определени изключения по документите. Затова е важно още в началото да сте наясно какво ще бъде необходимо и може ли да го осигурите.

Важни са и ценовите условия, при които може да получите заем. Направете сравнение на офертите между всички банки. Това може да стане много бързо и лесно в нашия сайт. Само в рамките на няколко минути може да направите своя избор. Ние може да Ви помогнем в избора на оферта и договаряне на условия.

Може ли да ползвам жилищен кредит с доходи от чужбина?

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Може да закупите жилище с кредит, въпреки че доходът Ви е от чужбина. Важното е да може да го докажете. Има и някои допълнителни условия, които следва да съобразите. Затова разгледайте предложенията на банките за жилищни кредити за работещи в чужбина и обърнете внимание на всички изисквания. Ако отговаряте на условията, то може да пристъпите към договаряне на конкретни ценови параметри.

Договарянето на лихва и такси и напълно възможно, а ние може да Ви помогнем в това отношение. Отправете запитване към нас и ще Ви съдействаме по всички въпроси свързани с отпускането на кредита.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит калкулатор

Ипотечен кредит за апартамент или имот

Ипотечен кредит преди Акт 16