За какво да внимаваме?

За какво да внимаваме

Когато искате да изтеглите ипотечен кредит трябва да бъдете изключително внимателни във всеки един етап от кандидатстването до получаването на кредита. Възможно е да възникнат усложнения или непредвидени ситуации, които да попречат за получаване на изгоден заем. Ето защо, трябва да отделите достатъчно време и внимание във всяка една стъпка до получаването на кредита.

За да бъдете по-спокойни в процеса на одобрение и получаване на кредита, трябва да обърнете внимание на няколко важни въпроса:

  • Получаване на изгодна оферта за финансиране – в интернет пространството ще попаднете на много и различни оферти. Ако посетите на място офиси на банки, също ще получите определени условия. Във всяка една от офертите ще срещнете „преференциална оферта“, „промоционална оферта“, „най-добри условия за кредит“, но дали наистина е така и до колко изгодни са тези условия? Не бива да приемате рекламната информация за кредитите изцяло като изгодна преди да се убедите в това. А, за да сте сигурни ползвайте услугите на кредитен консултант. Ние напълно безплатно ще Ви консултираме по всички въпроси за избор на оферта. Също така, ще Ви съдействаме да получите предложения от всички банки без да губите време в обикаляне по офиси. Заявете искането си в кредитния ни портал.

 

  • Избор на банка – за да изберете конкретна финансова институция трябва да сте наясно с пълните условия по кредитите, които предлага. Не е достатъчно да знаете само с лихвения процент и таксите по кредита. Има много специфични детайли, които са от съществено значение и ако бъдат пренебрегнати може да се окаже, че ще плащате не толкова изгоден кредит. Заявете безплатна консултация с нас, за да обсъдим всички въпроси и скрити условия в предложенията на банките. Ще Ви помогнем да направите правилния избор на банка, от която да изтеглите кредита.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

  • Лихва – важен е въпросът как се образува лихвеният процент и какви промени може да претърпи във времето. Трябва да сте наясно има ли промоционален период, в който лихвата е фиксирана и съответно кога следва да се промени и как ще се формира. Това е и един от основните въпроси свързани с оскъпяването по кредита.

 

  • Оскъпяване на кредита – обърнете внимание на общото оскъпяване. За да изберете банка, сравнете всички условия по кредита. За тази цел ние ще Ви бъдем изключително полезни. Освен, че ще осигурим оферти от всички банки, ще направим сравнението вместо Вас. Ще обсъдим заедно условията и на тази база ще може да изберете най-доброто предложение.

 

  • Недостатъчно обезпечение – въпросът с обезпечението не е за пренебрегване. Възможно е в хода на разглеждане на кредита банката да постави условие за предоставяне на допълнително обезпечение по кредита. Много неприятна ситуация особено, ако не може да отговорите на това изискване. Ето защо, преценка за това ще бъде ли необходимо дообезпечаване на кредита трябва да се направи на ранен етап преди да сте предприели стъпки за набавяне на документи и подаване на искане.

 

  • Допълнителни условия – получили сте одобрение, но с поставени много условия по кредита? Как да постъпите – да подпишете договор за кредит или да търсите друг вариант? Ако имате притеснения относно поставените условия и наличие на евентуални пречки за изпълнението им, то по-добре не подписвайте договора за кредит. При неизпълнение на определени условия от банката се налагат санкции изразяващи се в завишение на лихвения процент. В консултация с нас ще обсъдим поставените условия и рисковете, които крият за Вас. Така ще се предпазите от теглене на неизгоден заем.

За да бъдете напълно спокойни, че ще получите искания кредит при изгодни условия, отправете запитване в кредитния ни портал. Ползвайки услугите ни ще спестите много нерви и време, тъй като ще Ви представим оферти от всички банки и сравнявайки ги лесно ще може да изберем най-доброто предложение. Освен това, на своя страна ще имате незаменим помощник в разговорите с банките и договаряне на условията по кредита. Всичко това ние ще направим за Вас напълно безплатно!

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит – доходи

Мостов кредит

Кредити за студенти