Ипотечен кредит за държавни служители

Ипотечен кредит за държавни служители

Теглене на кредит от държавен служител

Ако сте държавен служител и искате да изтеглите ипотечен или жилищен кредит, то задължително разгледайте условията на всички банки. Всяка една банка има преференциални оферти за държавни служители. Ето защо, добре би било да разгледате всички, за да може да изберете най-добрата, тъй като те са много различни не само по отношение на лихвата.

Важни условия

Важно е да проверите как се формира лихвата, какви са таксите, какви са допълнителните условия и оскъпяването по кредита. Едва след това ще може да изберете най-добрата оферта, тъй като когато банките се рекламират винаги подчертават, че офертите за държавни служители са най-изгодни, но Вие трябва да се убедите в това.

Бързо и лесно сравнение на всички оферти между всички банки в страната може да направите в кредитния ни портал. Само за минути ще може да изберете най-подходящата оферта за ипотечен кредит.

Независимо дали сте служител на МВР, РЗИ, Здравната каса, областна или общинска администрация, може да се възползвате от преференциални условия по ипотечен кредит.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Освен, че ще получите по-благоприятни ценови условия, изискванията по отношение на документите също са облекчени. Всяка банка прави съответните автоматични проверки по отношение на трудовите правоотношения. По тази причина е достатъчно да сте подписали искане за кредит и да представите валиден документ за самоличност. Разбира се, набавянето на документи за имота е неизбежно.

Отправете запитване към нас и ние ще Ви съдействаме за избор на оферта, както и ще Ви помогнем в целия процес по отпускане на кредита. Така ще си спестите време и нерви, а ще получите необходимия кредит, за да реализирате начинанията си.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотека на собствено жилище

Покупка на жилище на „зелено“

Кредит без поръчител