Ипотечен кредит – процент финансиране

Ипотечен кредит - процент финансиране

Изисквания за процент финансиране

Когато теглите ипотечен кредит е важно какъв е процентът на финансиране от банката. Особено важно значение има, ако Ви трябва конкретна сума пари и се стремите да я получите. За тази цел предварително проучете възможностите. Имайте предвид, че вариантите са много. Всяка банка има промоционални оферти, които се изразяват в по-благоприятни стойности по отношение на различни параметри, включително и процент финансиране. Ето защо, разгледайте предложенията на банките и изберете с най-висок процент на финансиране.

Това е изключително важно, защото ако банката Ви отпусне кредит с по-малък размер и не успеете да осъществите целта си, то ще прибегнете към други варианти да набавите необходимите средства, което ще Ви затрудни допълнително. Често пъти в подобни ситуации банките предлагат допълнително финансиране под формата на потребителски кредит. Но бъдете внимателни при подобни предложения. Така ще задлъжнеете допълнително и при погасяване на вноските може да изпитате затруднения. Така, че ако в предварителните разговори, които водите с банката, която сте избрали се окаже, че има вероятност да не получите исканата сума, то потърсете и други оферти. Не бързайте, за да не се окажете в по-трудна ситуация след това.

За да сте сигурни и спокойни, може да заявите безплатна консултация в нашия кредитен портал. Ние ще Ви помогнем в преговорите с банката и ще получите най-изгодната оферта за ипотечен кредит.

Ипотечен кредит 100% финансиране

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Може би се питате офертите за ипотечни кредити 100 процента финансиране дали са реални и до колко са осъществими? Нормално е да си задавете подобен въпрос като знаете, че банките са доста рестриктивни по отношение на обезпечението.

Да, има банки, които отпускат ипотечни кредити със 100% финансиране. Това са отделни промоционални периоди, от които може да се възползвате, ако Ви е необходима по-голяма сума пари. Бъдете внимателни, когато четете офертите за ипотечните кредити в част обезпечение. Възможно е този процент да се отнася само за определени градове на страната или да е валиден за конкретен вид ипотечен кредит. Обикновено рекламата е за 100% финансиране, но то се отнася за по-големите градове. За останалите градове от страната процентът е по-нисък, например 90% или 80%. Това значително променя условията, които бихте искали да договорите. Разбира се, има вариант да договорите и индивидуални условия по отношение на ипотека-процент.

За тази цел може да отправите запитване към нас и ние ще Ви съдействаме напълно безплатно. Ще Ви помогнем в процеса на договаряне и избор на оферта.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Какви са изискванията за отпускане на ипотечен кредит?

Кредити на седмични/ месечни вноски

Ипотечен кредит за пенсионери