Ипотечен кредит за сглобяема къща

Kредит за сглобяема къща

Съвременните начини за строене на къщи се превръщат във все по високотехнологични и иновативни. В този контекст у нас гражданите, които се опитват да намерят по-ергономичен и модерен метод да си изградят ново жилище, вила или къща на село може да кандидатстват за финансова помощ за сглобяема постройка.

Рефинансиране на кредит
Ипотечните заеми за къща за сглобяване са част от групата на целевите ипотечни кредити и отпускането им става бързо и безпроблемно за всеки човек. Най-важното условие на заемодателите е, че кандидатите е желателно да имат недвижимо имущество, което да предложат на банката като обезпечение, а тя от своя страна, за да се гарантира, че парите ще й бъдат върнати учредява ипотека върху имота.

Когато човек реши да подаде заявление за подобен кредит, специалистите съветват да си направи детайлно проучване и да избере банка или кредитна компания, която отговаря най-точно на неговите желания. Това изискване се налага от факта, че този вид целеви ипотечен заем не е толкова популярен и не всички кредитори го предлагат. Ако все пак изпълняват такава услуга, обикновено те я упоменават в своите предложения изрично. Дори и човек да се е спрял на изгодна оферта от някой заемодател, експертите препоръчват да се посъветва с кредитен консултант при създаването на индивидуалния му план.
Къщите за сглобяване се изграждат главно със сух тип строителство. Процесът при тях е по-малък и методите им за изграждане пестят на хората много време. Заявката за ипотечен кредит за такава постройка обикновено получава положително становище, в случай, че сумата, необходима за реализирането на строителния проект се плати директно от компанията, която се ангажира с постояването на сградата.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

От клиентите се определя дали условията, при които заемодателите отпускат кредита, са изгодни и дали плана им да си построят къща със сглобяване ще се реализира.

 

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Необходими документи за кредит

Ипотечни кредити

Ипотечен кредит без самоучастие

Please enter an Access Token