Кредити за студенти

Студентски кредити





Нека обърнем внимание на онази част от обществото, която току-що е завършила своето средно образование. Това са студентите и кандидат-студентите. Общото и при двете групи е липсата на финанси. Не всеки може да взима стипендия. Тази статия е за онези от вас, които се чудят как да финансират своето бъдеще обучение – в България или в чужбина.

Рефинансиране на кредит




Абитуриентския бал отдавна е забравен и на дневен ред стои издръжката и кандидатстудентските изпити. Дошло е време да се разделим с нашите съученици и да погледнем напред в бъдещето което ни очаква в университета. Много голяма част от завършващите искат да бъдат финансово независими, те не искат повече да разчитат на своите родители. Искат сами да осигуряват своята прехрана и парите за своето обучение. Но как може да се случи това, ако тези хора трябва да учат вместо да работят, откъде ще дойдат парите?

Студентски кредит от банка

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Това е един от начините. Банките отпускат пари на студенти, които искат да финансират своето обучение или част от него. Независимо дали искат да учат тук или в странство. Единственото условие е да сте българин и да имате навършени 18 години. Не трябва да надвишавате 35-годишна възраст. Банката ще ви даде повече пари, ако сте записани в редовна форма на обучение. Ако разполагате с имот на ваше име, това е добре, защото срока ще бъде удължен.

Кредит за участие в обменни програми

Банката може да ти отпусне пари за бригади, стажове или езикови курсове. Тук обаче трябва да предоставите някакъв договор с фирма или посредник. Заема може да бъде до 10000 лв.




Алтернативни заеми

Алтернативен начин да подпомогнете вашата финансиране е да се обърнете към фирма за бързи кредити. Тези филми са доста гъвкави. Проучете какви са условията и къде да се те за кредит. Тук може да вземете по-малка сума пари, но пък при доста по-изгодни условия.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Изповядване на сделка с ипотека

Ипотечни кредити

Ипотечен кредит идеални части