Кредити от лихвари

Кредити от частни лица и лихвари





Лошата кредитна история може да бъде пречка за получаването на бърз заем, както от банки, така и от фирми за бързи кредити. Тогава не ви остава нищо друго, освен да се обърнете към частни лица. Това обикновено са ваши близки или приятели, но може да бъдат и напълно непознати хора, които са се специализирали в този вид преводи.  За да стигнете до това положение обаче си има причина – начина, по който боравите с парите си. Разбира се, човек може да попадне в извънредна ситуация, когато не може да погасява заема си или нещо друго. Ако сте сигурни, че можете да върнете взетите пари от частен кредитор, то тогава няма никаква пречка да се сдобиете с желания заем.



Кредит от легитимни небанкови институции

Ипотечен кредит




Заем от непознат – тези хора в миналото се казвали лихвари, тъй като те нанасяли физически щети на кредитополучателя, ако той не върне парите, които е взел. Разбира се, в днешно време те са много по-цивилизовани, но все пак трябва да внимавате. Първо опитайте да се сдобиете с желаната сума от близки и приятели. Ако това е невъзможно, то тогава прибегнете до тази крайна мярка. Условията не са благоприятни за вас, лихвите са високи, но това е единственият ви начин да се сдобиете със спешни пари, когато всички останали варианти отпадат.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Заем от приятел– това може би е по-благоприятният вариант, като тук, можете да вземете заем от семейството, колега или някой друг близък човек. Трябва обаче да внимавате и да върнете парите навреме, за да си запазите добрите взаимоотношения. Хубаво е тук също да сключите договор, в който да опишете сумата, лихвата и последствията, ако този заем не бъде изплатен. Това е допълнителна гаранция, че всичко ще бъде наред, а вие ще имате подкрепата на вашите близки и приятели винаги, когато имате нужда от тях.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит с минимална работна заплата

Нотариални такси – ипотека

Предварителен договор за покупка на имот с ипотека