Ипотечни кредити от нефинансови институции

Ипотечни кредити от нефинансови институции

При какви условия се отпускат кредити от небанкови институции?

Търсите финансиране от нефинансова институция и се интересувате от условията? Проучете добре възможностите за получаване на ипотечен кредит от банковите и небанкови институции. Направете сравнение и вижте на какви изисквания трябва да отговаряте, за да получите желаното финансиране.

Ипотечните кредити от нефинансови институции са с по-либерални изисквания към кредитоискателите. За сметка на това са с по-високи ценови условия. Тези кредити се отпускат:

  • Без обследване на доходите – не е нужно да доказвате доходите си и да представяте документи за тях;
  • Без трудов договор – не е необходимо да работите по трудов договор, за да Ви бъде отпуснат кредита;
  • Кредитна история – част от фирмите за бързи кредити отпускат ипотечни кредити дори и при лоша кредитна история.

Ако работите без договор, не може да докажете доходите си или имате влошена кредитна история, а в същото време са Ви нужни средства, то разгледайте в детайли условията, при които се отпускат тези кредити. Трябва да бъдете особено внимателни. Вижте какъв процент се финансира от оценката на имота и какви са лихвите, таксите и допълнителните условия.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Особеното при тези кредити е по-краткият срок, за който може да бъдат отпуснати. От своя страна това води до по-висока месечна вноска. Направете много точна преценка дали погасяването на вноската ще Ви затрудни. Ако считате, че може да доведе до затруднения, то не бързайте да теглите кредит. Потърсете други варианти и се консултирайте с кредитен консултант.

Отправете запитване към нас. Ние ще Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит. Ще Ви съдействаме в целия процес и ще може да разчитате на нас.

Ипотечни кредити срещу залог от нефинансови институции

Както казахме по-горе ипотечните кредити от небанковите институции се предоставят срещу ипотека на имот. Процедурата е изключително опростена и лесна. Имате имот, прави се оценка и се отпуска кредита. Бързо и лесно, но за какво трябва да внимавате?

  • Лихвен процент – това са кредити с високи лихвени проценти. Вижте цялото оскъпяване и преценете до колко изгоден е кредита;
  • Месечната вноска – изчислете месечната вноска и преценете възможностите си.
  • Процент финансиране – нисък процент финансиране спрямо пазарната цена на имота. При тези кредити се отпуска по-малък процент от пазарната стойност.
  • Срок на кредита – срокът, за който може да бъде отпуснат такъв кредит е 10 години. Краткият срок и високите ценови условия предполагат висока месечна вноска. Опитайте да договорите конкретни индивидуални условия.

Не е достатъчно само да имате имот, да го заложите и да получите кредит. Важно е да получите кредита при най-изгодни за Вас условия.

Заявете безплатна консултация в сайта ни и ще обсъдим всички възможности за получаване на най-изгодни условия по ипотечен кредит. Ще сравним офертите и ще изберем най-добрата.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Кредити за нередовни платци

Ипотечен кредит – информация

Ипотечен кредит с поръчител