Ипотечен кредит за панелен апартамент

Ипотечен кредит за панелен апартамент

Покупка на панелно жилище с ипотечен кредит

Възможна ли е покупката на апартамент панелно строителство с ипотечен кредит? Може да получите ипотечен кредит за закупуване на панелен апартамент. Банките промениха значително начина на финансиране на панелни жилища, като разшириха възможността за получаване на по-голям размер кредит. Финансира се по-голям процент от покупката, което означава, че от кредитоискателя ще се изисква по-ниско самоучастие.

С промяната на това условие се дава по-голяма възможност на желаещите да закупят панелен апартамент. Но, за да сте спокойни, че ще може да получите желаната сума трябва да сте наясно каква е пазарната оценка на жилището, тъй като това ще е изходната точка, на базата на която ще се определят сумата на кредита и самоучастието. Затова, може предварително да коментирате с банката или с експерт оценител ориентировъчна цена на имота, които сте избрали. Така ще може да направите предварителни изчисления дали със сумата, с която разполагате и с искания кредит ще може да придобиете апартамента.

Вижте офертите на всички банки, сравнете и изберете най-добрата. Много лесно може да направите сравнение в кредитния ни портал. Ние може да Ви консултираме по всички въпроси, които възникват във връзка с покупката на апартамент.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Кредит срещу депозит

Какво трябва да знаем преди да изтеглим ипотечен кредит?

Покупка на имот с ипотека