Ипотечен кредит без първоначална вноска

Ипотечен кредит без първоначална вноска

Кредит без първоначална вноска

Тегленето на ипотечен кредит е свързано с влагане на определена сума собствени средства. Обикновено тази сума е първоначалната вноска по кредита. В зависимост от целта на кредита се определя и първоначалната вноска. Ако нямате собствени средства и искате банката да финансира изцяло начинанието Ви, то трябва да проучите възможните варианти. В повечето случаи се изисква влагането и на собствени средства, макар и символична сума. Не винаги е възможно да бъде договорено самоучастието в сделката да бъде минимално. Това се определя от редица фактори.

Затова направете калкулация на нужните средства, разгледайте офертите на банките и направете сравнение. Така ще може да изберете най-подходящата оферта по отношение на изискванията Ви за самоучастие в сделката.

Лесно и бързо може да направите сравнението в нашия кредитен портал. Отправете запитване за консултация. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви помогнем в избора на най-изгодна оферта за кредитиране.

Как да изтегля жилищен кредит без първоначална вноска?

Нашият съвет е да обсъдите възможните варианти с банката. Коментирайте какви са допустимите изключения, които може да направи банката по отношение на първоначалната вноска.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Не превеждайте предварително суми на продавача, докато не обсъдите възможностите с банката. Ако нямате средства за първоначалната вноска, то проучете нагласата на банката да извърши превода на вноската от кредита. Дори банката да преведе сумата на първоначалната вноска, то със сигурност ще трябва да платите някаква сума капаро, за да се спре от продажба жилището, което сте избрали. Тази сума също ще бъде калкулирана като платена от Вас при определяне на самоучастието.

Разгледайте внимателно офертата на банката, която сте избрали. Опитайте се да договорите индивидуални параметри на кредита. Може да ползвате нашите услуги при договарянето. Напълно безплатно ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да получите най-изгодните условия.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за млади семейства

Ипотечен кредит без превод на работна заплата

Кредити за хора с лоша кредитна история