Кредит срещу залог на жилище

Кредит срещу залог на жилище

Ипотечните кредити биват два вида: с доказване на доход и без доказване на доход.

Ипотечен кредит без доказване на доход

Кредит срещу залог на жилище

  • Сума: от 8 000 до 200 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Подходящ е за хора с лоша кредитна история. Може да бъде изтеглен и от Ваш роднина или близък приятел. Можете да ипотекирате Ваш имот като апартамент, офис, ателие или друго имущество.  Гарантирано бързо одобрение.

Целта на кредита може да бъде различна: рефинансиране на друг заем, покупка на имот, освежаване на жилище или други.

Кандидатстването за подобен кредит от небанкова институция е бързо и лесно. Купищата документи ги няма и така получавате и бързо одобрение. Оценката на имота е безплатна. Много небанкови институции нямат такса за предсрочно погасяване. Освен това с ипотечен кредит имате по-голям шанс да получите предварително одобрение до 24 часа без доказване на доход.

Ипотечен кредит с доказан доход

Условията са да имате трудов договор от 6 месеца и да нямате лоша кредитна история или да имате фирма, като тук също залагате свой имот. Залог на земеделска земя или парцел все още не се приемат.

Кандидатстването отново е бързо и лесно. Попълването и одобрението на документацията също е бързо. Ако имате добра кредитна история, шанса да получите такъв кредит е много по-голям. С  доказването на доход, лихвите са и по-ниски.

Ипотечен кредит със залог

Търсите варианти за ипотечен креди срещу залог на жилище? Най-вероятно се интересувате от всички детайли и начин на отпускане на ипотечните заеми срещу ипотека на имот. Банките предоставят различни възможности – кредит за закупуване на жилище и ипотекирането му, както и ипотека на собствено жилище с цел получаване на определена сума пари. В зависимост от нуждите на клиента се определя и съответният вид кредит, който е подходящ за конкретното искане. За да може по-лесно да се ориентирате между всички кредити, които се предлагат от финансовите институции може да разгледате информацията в нашия кредитен портал. А най-лесният начин без да губите време е да заявите безплатна консултация с нас. Ще Ви предоставим информацията, която Ви е необходима без да Ви обременяваме допълнително и излишни данни, които няма да са Ви необходими. Ще обсъдим целта Ви и ще Ви насочим към най-подходящият и изгоден вариант за получаване на ипотечен кредит.

Как да изтеглите кредит срещу ипотека на собствено жилище?

Ако имате имот, върху който няма тежести и са Ви необходими свежи пари за текущи нужди, то бихте могли да го заложите в полза на избрана от Вас банка и да получите заем. Разбира се, трябва да проучите възможностите и условията, при които се предлагат кредитите за текущи нужди и да направите съответните калкулации до колко изгоден е даден кредит. След като изберете конкретна оферта следва да подадете искане за кредит с всички необходими документи – за доходите и за имота. След като бъдете изготвена пазарна оценка на имота ще бъде разгледано и искането Ви. На базата на доходите и пазарната оценка изготвена от независим оценител банката взема решение при какви параметри ще Ви финансира.

Предварително е добре да сте договори финансовите условия по кредита – лихва и такси, за да имате пълна информация за оскъпяването и дължимите от Вас суми по кредита. Това ние ще го направим за Вас безплатно. Ще Ви представим офертите на банките и ще направим сравнителен анализ. Само по този начин ще може да направите правилния избор на най-добрата оферта.

Заем срещу ипотека на апартамент

Кредитите срещу ипотека на апартамент или собствен имот са по-скъпи, тъй като за банката са по-рискови. Въпреки това може да се договорят и индивидуални условия, при които да бъде отпуснат заема. Има редица фактори, които оказват влияние върху цената, която може да договорите. Ако може да докажете добри доходи и кредитоспособност и имате отлична кредитна история, както и имота, който предлагате е достатъчен, за да обезпечи кредита, то банката би могла да предостави и по-благоприятни лихва и такси. Всичко е въпрос на преговори и договаряне.

Отправете запитване в сайта ни и ще Ви помогнем да договорите най-изгодните условия за ипотечен кредит.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за къща

Ипотека на апартамент

Ипотечен кредит за гараж