Кредит срещу граждански договор




Ако сте на граждански договор, как е възможно да изтеглите кредит?

Повечето банки или кредитни институции изискват вашият трудов договор и то с условието да е постоянен за да докажете месечният си доход и едва тогава могат да ви отпуснат кредит и дори в този случай сумата не винаги е максималната а зависи изцяло от вашата заплата.

Ипотечен кредит

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Отделно документацията при едно такова кандидатстване за определена сума е наистина безкрайна и се лее като водопад. След като вече сте успели да се справите с тях и разполагате с необходимата информация е необходимо да почакате известно време и пред гишетата в банките за да дойде вашият ред за да се срещнете с този, който ще реши дали сте достоен за този кредит. Започва се с въпросите, някои от които са доста неудобни и те карат да се чувстваш виновен, че взимаш парите им, сякаш те ти ги подаряват.




Има случаи, когато някои хора нямат твърд доход или поне постоянен договор, защото им се плаща на количество продукти или човекочасове за месеца. И в такива случаи обикновено договора е граждански.

Тогава ще ви е доста трудно да намерите някоя банкова институция, която да ви отпусне кредит, независимо какъв и колко голям. В такъв случай онлайн кредитирането е една добра алтернатива за вас. В тази сфера има изобилие от фирми и изключително огромна конкуренция, което съответно води до бързото развитие на този сектор от кредитното обслужване. Така можете да избирате измежду кредити без трудов договор и кредити без доказване на доход. Освен това ще избягате от досадната документация, излишните и неудобни въпроси както и чакането по опашки. И разбира се има още много предимства.




За да се възползвате от тази услуга е достатъчно да я потърсите в интернет. Въпреки това обмислете внимателно преди да изтеглите бърз кредит онлайн. Въпреки че това става лесно, не забравяйте, че трябва да го изплатите.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Избор на ипотечен кредит

Ипотечен кредит от коя банка?

Ипотечен кредит – съвети