Бързи кредити без доказване на доход

Фирмите за бързи кредити, които са небанкови институции, печелят много клиенти, защото при тях няма дълги и тромави процедури, документи и доказване на доход.  Все пак лихвите тук са доста по-големи от банките, но това е разбираемо, след като няма доказване на доход.Рефинансиране на кредит

Голям плюс за тези фирми е, че можете лесно да заявите своето желание без кредит онлайн или по телефона, или като посетите най-близкия офис на желаната фирма.  Ако заявите  желанието си за кредит онлайн, до половин час ще получите одобрение.  При кандидатстване ще ви трябват лична карта. При банките ще ви са необходими и документи за самоличност и доказване на доход,  както и добро кредитно досие.  Дори някоя банка да ви отпусне кредит срещу лоша кредитна история, тя ще ви постави и доста по-висока лихва, за да бъде сигурна, че ще върнете парите.

Добрата кредитна история е важна и за бързите кредити, но там лихвите са така ли иначе високи и това изискване не е задължително.

Друг вариант, ако се нуждаете от спешни пари, но искате и най-доброто за своя случай, то тогава се обърнете към консултант.  Много често те работят с голям брой банки и фирми за бързи заеми и по този начин може да ви даде най-добрата оферта за конкретния случай, в който сте изпаднали.

Въпреки всичко, убедете се дали е възможно да избегнете взимането на кредит, тъй като това е дълг, който е разход, дори и в момента да ви помогне да подредите различните си задължения и да погасите нуждите си.

 

Вижте и...

Снабдете се с пари в удобно за вас време

Ипотечен кредит и данъчни облекчения

Рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка