Бързи кредити без лихва





Бързите кредити без лихва наистина са възможни и при тях връщате сумата, която сте взели назаем
.  Максималната сума, която можете да вземете при тях е до 500 лева. Те не са особено подходящи за големи плащания, а по-скоро за дребни покупки и извънредни ситуации.




Рефинансиране на кредитБезлихвените заеми обикновено се запазват за нови клиенти. Ако за първи път взимате пари от даден кредитор,  то няма да има лихва. Всеки следващ заем се олихвява. Има много фирми за бързи кредити и ако искате можете да се регистрирате всеки път при нова, за да взимате безлихвен заем. Все пак този вид заем е загуба за тези институции и този метод е по-скоро маркетингов, с който да привличат повече нови клиенти.  Все пак, ако вземете веднъж безлихвен заем, вие отново ще взимате от тази фирма. Затова тези фирми са по-склонни да изгубят пари, но в бъдеще да са на печалба.

Можете да вземете такъв кредит от всяка фирма за бързи кредити. Размерът е от 50 до 500 лева. Все пак, фирмите не искат да рискуват с по-големи суми, тъй като клиентът може да не ги върне и те са на загуба.

Условията  за теглене на такъв заем са като всички други на фирмата за бързи кредити. Срокът за изплащане е 30 дни. Ако не можете да си изплатите сумата, то можете да поискате удължаване на срока, но това е допълнителна услуга, която се заплаща и тогава парите, които сте използвали се олихвяват.




Когато теглите безлихвен заем от някоя фирма за бързи кредити, можете да бъдете сигурни, че той ще бъде без лихва. Това само по-казва колко е силна конкуренцията и колко добри оферти има за потребителя.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за текущи нужди

Ипотека на собствено жилище

Ипотечен кредит – съвети