Ипотечен кредит 100% финансиране
Не е мираж, не е невъзможност, не е нещо, което се случва рядко. Много банки представят кредитни продукти, които са директни оферти за ипотечен кредит със 100% финансиране за жилище, което следва да се закупи. Разбира се тези кредити идват със своите изисквания и условия от страна на банките. Изисквания към самото жилище, което трябва да се намира на място с отлична инфраструктура, възможност за лесно влизане и излизане в маршрути с бизнес насоченост, и други предимства на имота, които банката смята за важни.

 
Ипотечен кредит със 100% финансиране е отлична възможност за хора, които са се насочили към покупката на ново жилище, а в същото време сключват сделка по продажба на старото си такова. Този вид кредит е отличен за семейства, които искат да започнат нов начин на живот, продиктуван от промяна в работата или увеличаване на семейния състав. Кредитът е подходящ за хора, които са живели  дълго време в едно жилище и биха искали промяна на средата.

Банките, които предлагат 100% финансиране за покупка на жилище поставят правила и условия, с които да започне реализацията на такъв кредит. Едно от изискванията е в даден срок, най-често 1 година, да продадете старото жилище, за да обезпечите размера на кредита за новото жилище. Този вид кредит се нарича мостов кредит, мостов защото именно в тези 12 месеца, в които продавате имота си, всъщност се плаща само лихвата и застраховката, което осигурява плавен преход към реализацията на кредита.
Ипотечен кредит със 100% финансиране е сравнително рядък кредитен продукт, защото в крайна сметка се реализира изключително малък процент от такива кредити. Просто защото има голямо несъответствие между това, което изискват банките и това, което има кредитоискателите като собствени доходи. Стойността на имота също е важна компонента, която също често се явява пречка за реализацията на кредита. Все пак, банките постоянно усъвършенстват своите продукти и кредитоискателите, трябва да следят пазара, ако са заинтересовани да намерят ипотечен кредит със 100% финансиране.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Кредит срещу залог на жилище

Бързи кредити без доказване на доход

Ипотечни кредити

Please enter an Access Token