Ипотечен кредит 100% финансиране

Ипотечен кредит 100% финансиране
Кредит със 100% финансиране

Необходимо Ви е максимално финансиране и търсите оферти? Финансирането на 100% не е мираж, не е невъзможно, не е нещо, което се случва рядко. Някои банки оферират директно ипотечни кредити при 100% финансиране за покупка на жилище. Разбира се, по тези кредити има изисквания и условия от страна на банките. Изисквания, както по отношение на кредитоискателите, така и по отношение на имота. От изключителна важност е имотът да бъде с отлична инфраструктура и атрактивно местоположение.Кога може да се ползва кредит със 100% финансиране?

Ипотечен кредит със 100% финансиране е отлична възможност за хора, които са се насочили към покупката на ново жилище, а в същото време сключват сделка по продажба на старото си жилище. Подходящ за семейства, които искат да започнат нов начин на живот, продиктуван от промяна в работата или увеличаване на семейния състав. Кредитът е подходящ за хора, които са живели  дълго време в едно жилище и биха искали промяна на средата.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Едно от изискванията при подобно финансиране е в определен срок, най-често 1 година, да продадете старото жилище, за да обезпечите размера на кредита изтеглен за новото жилище. Този вид кредит се нарича мостов кредит. В тези 12 месеца, в които продавате имота си, всъщност се плаща само лихвата и застраховката, което осигурява плавен преход към реализацията на кредита. Именно от тази особеност произлиза и името на заема.

Отпускане на жилищен кредит и 100% финансиране

Може да попаднете на много рекламни оферти за пълно финансиране при покупка на жилище. Важно е да разгледате детайлите в предложенията. Финансирането при мостов кредит е строго регламентирано и е валидно само при определени условия. В случай, че не става въпрос за мостов заем, то трябва да уточните предлаганото 100% финансиране при изпълнение на какви условия е възможно да се получи.

Пълно финансиране може да бъде отпуснато:

  • след ипотекиране на друг собствен имот. Това е и един от вариантите да получите допълнително финансиране, с което да придобиете имота изцяло на кредит;
  • в случай, че банката Ви отпусне допълнително и потребителски кредит, с който да заплатите капарото по сделката.

И при двата варианта е необходимо да може да се докаже достатъчен доход за покриване на задълженията. Банките разглеждат задлъжнялостта и не допускат отклонения и високи стойности. В случай, че не може да докажете много добра възможност за погасяване, то няма да може да бъде отпуснато допълнително финансиране с цел да закупите жилището изцяло на кредит.

Финансирането на 100% е много специфичен казус. Затова е необходимо много добре предварително да проучите възможностите и да направите съответните консултации. Ние ще Ви помогнем по всички въпроси и ще Ви съдействаме за получаване на най-изгодната оферта. Заявете безплатна консултация в сайта ни, за да обсъдим вариантите за финансиране.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за строеж на ново жилище

Ипотечни кредити на всички банки

Вноска по ипотечен кредит