Рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка

Рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка

Може ли да се рефинансира кредит в същата банка?

Искате да получите допълнителна сума пари и банката Ви предлага да рефинансирате съществуващия си кредит? За да предприемете подобно стъпка, първо се убедете, че подобно рефинансиране ще бъде изгодно за Вас. Това може да стане като изчислите всички разходи по рефинансирането. Освен това, за да направите точните калкулации трябва да знаете дали след рефинансирането условията по кредита ще се променят. Също така, ще се прави ли отбелязване в ипотеката? Само с наличие на тази информация ще може да калкулирате всички разходи и ще може да прецените до колко подобно рефинансиране има смисъл.

Проучете и възможностите да получите финансирането под формата на потребителски кредит. Ако не е възможно в същата банка, то проучете вариантите в другите банки. Вижте офертите и за рефинансиране на кредити. Така на базата на цялата информация, след подробни изчисления ще може да сте сигурни, че ще изберете най-добрият и изгоден вариант, при който да получите сумата, която Ви е необходима.

Всичко това ние може да направим за Вас напълно безплатно. Достатъчно е да заявите безплатна консултация в сайта ни. Ще се свържем с Вас, ще обсъдим искането и ще Ви дадем решение на въпросите. Така ще бъдете сигурни, че ще вземете правилното решение, когато разполагате с цялата необходима информация.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

Как се рефинансира кредит в същата банка?

В общия случай се отпуска нова сума, с която се погасява действащия кредит. И това е уточнено още в самото начало с подаване на искането и съответно одобрението е структурирано по същия начин. Отпуска се по-голяма сума, прави се отбелязване на ипотеката, действащият кредит се заменя с новоотпусната сума, след което имате един кредит с нов размер.

Важно е да уточните всички разходи и новият погасителен план, за да сте наясно кога трябва да осигурите първата вноска, особено ако има промяна в датите на погасяване.

Отправяйки запитване към нас, ще Ви съдействаме в целия процес за получаване на най-изгодно предложение за кредит.

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечни кредити на всички банки

Ипотечен кредит за панелен апартамент

Нотариална такса за подновяване на ипотека