Кредит срещу залог на жилище
Ипотечните кредити биват два вида: с доказване на доход и без доказване на доход.

Ипотечен доход без доказване на доходКредит срещу залог на жилище

  • Сума: от 5 000 до 90 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

Сумата, която може да бъде отпусната е от 5 000 – 90 000 лева.  Периодът на изплащане е до 10 години. Подходящ е за хора с лоша кредитна история. Може да бъде изтеглен и от ваш роднина или близък приятел.

Можете да ипотекирате ваш имот като апартамент, офис, ателие или друго имущество.  Условието е да бъде със 100% здрави части.  Гарантирано бързо одобрение.

Целта на кредита може да различна: рефинансиране на друг заем, покупка на имот, освежаване на жилище или други.

Кандидатстването за подобен кредит от небанкова институция е бързо и лесно. Купищата документи ги няма и така получавате и бързо одобрение. Оценката на имота е безплатна. Много небанкови институции нямат такса за предсрочно погасяване. Освен това с Ипотечен кредит имате по-голям шанс да получите предварително одобрение до 24 часа без доказване на доход.

Ипотечен кредит с доказан доход
Сумата тук отново е като при ипотечния без доход и срокът също е същия. Но особеностите са, че има равни месечни вноски.

Условията тук са да имате трудов договор от 6 месеца и да нямате лоша кредитна история или да имате фирма, като тук също залагате свой имот.  Залог на земеделска земя или парцел все още не се приемат.

Кандидатстването отново е бързо и лесно.  Попълването и одобрението на документацията също е бързо.  Ако имате добра кредитна история, шанса да получите такъв кредит е много по-голям.  С  доказването на доход, лихвите са и по-малки.

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит за ремонт на жилище

Кредити с ипотека / заем срещу ипотека

Необходими документи за кредит

Please enter an Access Token