Ипотечен кредит без доказване на доходи

Ипотечните кредити стоят атрактивно и силно на пазара на кредити, заради много си предимства пред потребителските кредити. Най-малко заради гъвкавостта си и по-дългият срок изплащане. Разбира се че няма кредити, които да имат само предимства, но тъй като кредитния пазар се случва в среда на конкуренция, до клиентите могат да достигнат най-различни оферти. Безспорно една такава примамлива оферта, може да бъде – ипотечен кредит без доказване на доходи.


Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот и без доказване на доходи

  • Сума: от 5 000 до 90 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

 

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Принципно, банките не биха си позволили да дават кредити на хора, които нямат доходи. Доказването на доход обаче е друга процедура, а когато е свързана с ипотечен кредит там дори са възможни облекчения от гледна точка на доходите. Защото принципно ипотекираният имот трябва да е основната гаранция за кредита. Поне такава форма заемат бързите кредити, които също предлагат ипотечни кредити без доказване на доходи. Те разчитат на залога на апартамента или къщата, на офис пространството, на вила, на търговски обект и др. недвижими имоти, които има добра пазарна стойност.

Именно с такава оферта небанковите кредитни институции привличат, своите клиенти и успяват, защото условията им улесняват кандидатстването. Все пак, препоръчително е всеки потенциален потребител, кредитоискател да направи своята консултация, за да може да да прецени дали един ипотечен кредит от такава институция ще му помогне или ще му дойде в повече от това, което може да поеме.

Ипотечен кредит без доказване на доходи, дори формулиран така, е дългосрочно обвързване, неговата пълна реализация включва и трудни периоди, в които съмнението и тегобата, ще са повече върху плещите на човек. Затова той трябва да помисли много добре за обезпечението на своите доходи в дългосрочен план. Може би в бъдеще банките ще имат още по-добра и сигурна система, в която да предоставят своите ипотечни кредити, където доказването на доходите няма да е толкова влияещ елемент, но дотогава, човек трябва да се ориентира към небанковите институции, които дават такива кредити, а при лихвата може да бъде по-висока.

 

 

 

 

 

 

 

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Необходими документи за кредит

Ипотечен кредит без самоучастие

Kредит срещу субсидии

Please enter an Access Token