Кредити за хора с лоша кредитна история
 

Бърз кредит с лошо ЦКР

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Ако имате лоша кредитна история, то няма да е лесно да си я върнете. Затова погасявайте навреме заемите си и не просрочвайте задължения.  Така ще си осигурите добро кредитно досие.

 

Добрата кредитна история е важна за всеки един, който иска кредит от банкова или небанкова институция. Това е свидетелството му, че той е лоялен и надежден.  Кредитната си история можете да я проверите в националния регистър на БНБ. Ако редовно си погасявате вноските, това е предпоставка за добра кредитна история.

Бърз кредит с лошо ЦКР

Рефинансиране на кредит
Ако сте решили да кандидатстване за по-крупен заем, то тогава трябва да направите справка в Националния регистър. Не се впускайте в кандидатури, преди да сте подобрили кредитната си история.  Преди да поискате пари на заем от банка или небанкова институция, то винаги си правете план за погасяване на дълга.  Това важи за всички видове заеми, особено за бързия кредит.  Хубаво е да се подсигурите с „план Б“, ако нещо случайно се обърка.  Никак не е излишен и ще ви осигури спокойно бъдеще.

Хората с лоша кредитна история (цкр)1, могат да кандидатстват за кредит. В този случай обаче шансовете им са много по-малки. Банката може и да отпусне заем, но тя ще се застрахова  с по-високи лихви, допълнителни такси и условия, които са почти непосилни за изпълнение.

Затова все повече хора се обръщат към фирмите за бързи кредити (като Кредисимо). Те не изискват доказване на доход и трудов договор.  Трябва да имате предвид, че тук сумата е много по-малка от тази при банките и срокът за погасяване е доста по-кратък.
За бърз кредит можете да кандидатстване и онлайн.  Лихвите са доста по-високи, но пък за хора с лоша кредитна история, ще са по-ниски в сравнение с банките, които добавят и такси за риска, който поемат.

Можете да се възползвате от услугите на кредитен консултант, трябва да отделите процент за неговата комисионна. Тази услуга може да заявите и онлайн.

Рефинансиране на кредит

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Кредит срещу обезпечение

Ипотечен кредит за българи в чужбина

Ипотечен кредит на Акт 14

Please enter an Access Token