Такъв кредит можете да вземете, след като предоставите в залог свое имущество. Размерът на сумата варира между 5000 и 90 000 лева, а периодът за изплащане е до 10 години.  Тук единствено има значение ипотеката, която ще дадете в залог. Лошата кредитна история не се взима под внимание.
Под ипотека се разбира всяко ателие, офис, апартамент, магазин, вила, търговски обекти и други, които са в 100%  идеални.  Можете да договорите по-ниска лихва при кредит без доказване на доход, единствено и само при небанковите институции.  Ако давате като залог жилище, то трябва да е градско.  В колкото по-населен район се намира, толкова по-добре.  За момента кредит срещу земеделска земя или парцел не се отпуска.
Целта на този вид кредит може да бъде различна: рефинансиране на друг кредит, освежаване на дома или офиса, покупка на бяла техника или обзавеждане,  заем за стартиране на бизнес, покупка на кола и други.  Кредитният консултант е ипотечният кредит.

Съществуват и някои предимства, когато кандидатстване за кредит, като използвате залог на ваш имот.

Кандидатстването без доказване на доход почти навсякъде е бързо, лесно и удобно.  На практика то не ви свързва с кредит и забравяте за купищата документи, които трябва да попълните и да чакате за тяхното одобрение.

Оценката на имота е безплатна, а лихвата е фиксирана за целия период. С Ипотечен кредит можете да получите най-бързото одобрение – до 24 часа. На много места вече няма и такса за предсрочно погасяване, дори и да го направите през първата година.  Това може би е най-изгодната оферта, имайки предвид, че не доказвате своите доходи и не предоставяте трудов договор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *