Ипотечен кредит без трудов договор

Отпускане на кредит без трудов договор

Като цяло банките се стремят да привлекат повече клиенти и предлагат различни промоционални условия и оферти за ипотечни кредити. Това, че се предлагат активно тези кредити не означава, че няма критерии и изисквания, на които трябва да отговарят кредитоискателите, за да получат заема.

Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот и  без трудов договор

  • Сума: от 5 000 до 200 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни


Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

 

Един от основните моменти е разглеждането на доходите и кредитоспособността на кредитоискателите. Една част от банките приемат само осигурителния доход, а друга част вземат предвид и допълнителните доходи над осигуровките. Друга разлика между банките е и начина на приемане на допълнителните доходи. По същия начин – има банки, които приемат допълнителни доходи от наеми, хонорари и др., но само след като бъдат доказани. Друга част от банките не изискват тези доходи да се доказват и ги приемат на 50%.

Въпросът с доходите е много деликатен и особен. Затова, когато търсите оферти за ипотечен кредит не е достатъчно само да получите добри ценови условия. Важно е и ще може да отговорите на критериите на банката по отношение на доходите, за да получите желаното финансиране.

Как да изтегля жилищен кредит без трудов договор?

Ако разгледате изискванията на банките за доходите ще видите, че на първо място се посочват доходи по трудов договор. Това, обаче не означава, че ако работите по друг договор, а не по трудов не може да изтеглите кредит. Напротив, възможностите за теглене на заем са много и трябва да бъдат разгледани внимателно, не само за да може да получите кредит, а да получите най-изгодния ипотечен кредит.

Ако имате доходи от наеми, пенсия, хонорари, работите на свободна практика или по граждански договор, то следва да се насочите към банките, които разглеждат този вид доходи. Ще разгледате конкретните условия и ще може да договорите конкретни параметри, при които да бъдете финансирани за покупка на жилище.

Друг вариант е ипотечен или жилищен кредит без доказване на доходите. Това е идеална възможност, ако все пак няма как да докажете или пък нямате доходи. Тези кредити имат своята особеност, която се изразява в по-високата лихва, при която се отпускат. Заемът се разрешава само на база на имота, предложен за обезпечение. Друга особеност е по-ниският процент на финансиране – обикновено е между 50% и 70%. Ето защо, ако прибегнете до теглене на ипотечен кредит без доказване на доход трябва да направите подробни изчисления, за да бъдете сигурни, че ще успеете да реализирате сделката.

Заявете безплатна консултация в кредитния ни портал и ще обсъдим всички особености по искането Ви. Също така, ще Ви помогнем да получите най-изгодните оферти и ще изберем заедно с Вас най-доброто предложение.




Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотечен кредит – мнения

Ипотечен кредит без самоучастие

Залог на къща