Ипотечен кредит 100% финансиране

Ипотечен кредит 100% финансиране




Кредит със 100% финансиране

Необходимо Ви е максимално финансиране и търсите оферти? Финансирането на 100% не е мираж, не е невъзможно, не е нещо, което се случва рядко. Някои банки оферират директно ипотечни кредити при 100% финансиране за покупка на жилище. Разбира се, по тези кредити има изисквания и условия от страна на банките. Изисквания, както по отношение на кредитоискателите, така и по отношение на имота. От изключителна важност е имотът да бъде с отлична инфраструктура и атрактивно местоположение.



Кога може да се ползва кредит със 100% финансиране?

Ипотечен кредит със 100% финансиране е отлична възможност за хора, които са се насочили към покупката на ново жилище, а в същото време сключват сделка по продажба на старото си жилище. Подходящ за семейства, които искат да започнат нов начин на живот, продиктуван от промяна в работата или увеличаване на семейния състав. Кредитът е подходящ за хора, които са живели  дълго време в едно жилище и биха искали промяна на средата.

Сравни най-добрите ипотечни оферти за теб

Едно от изискванията при подобно финансиране е в определен срок, най-често 1 година, да продадете старото жилище, за да обезпечите размера на кредита изтеглен за новото жилище. Този вид кредит се нарича мостов кредит. В тези 12 месеца, в които продавате имота си, всъщност се плаща само лихвата и застраховката, което осигурява плавен преход към реализацията на кредита. Именно от тази особеност произлиза и името на заема.





Отпускане на жилищен кредит и 100% финансиране

Може да попаднете на много рекламни оферти за пълно финансиране при покупка на жилище. Важно е да разгледате детайлите в предложенията. Финансирането при мостов кредит е строго регламентирано и е валидно само при определени условия. В случай, че не става въпрос за мостов заем, то трябва да уточните предлаганото 100% финансиране при изпълнение на какви условия е възможно да се получи.

Пълно финансиране може да бъде отпуснато:

  • след ипотекиране на друг собствен имот. Това е и един от вариантите да получите допълнително финансиране, с което да придобиете имота изцяло на кредит;
  • в случай, че банката Ви отпусне допълнително и потребителски кредит, с който да заплатите капарото по сделката.

И при двата варианта е необходимо да може да се докаже достатъчен доход за покриване на задълженията. Банките разглеждат задлъжнялостта и не допускат отклонения и високи стойности. В случай, че не може да докажете много добра възможност за погасяване, то няма да може да бъде отпуснато допълнително финансиране с цел да закупите жилището изцяло на кредит.

Финансирането на 100% е много специфичен казус. Затова е необходимо много добре предварително да проучите възможностите и да направите съответните консултации. Ние ще Ви помогнем по всички въпроси и ще Ви съдействаме за получаване на най-изгодната оферта. Заявете безплатна консултация в сайта ни, за да обсъдим вариантите за финансиране.

Безплатни консултации за ипотечни кредити

Вижте и...

Ипотека на собствено жилище

Ипотечен кредит с фиксирана лихва за целия период

Ипотечен кредит за строеж на ново жилище